Wikisource:Apakah Wikisource itu?: Perbedaan revisi

k
Suntingan Hartono (Bicara) dikembalikan ke versi terakhir oleh IvanLanin
k (Tuku buku)
k (Suntingan Hartono (Bicara) dikembalikan ke versi terakhir oleh IvanLanin)
Perbedaan kedua proyek ini relatif mudah dijelaskan. Wikisource mengumpulkan bahan-bahan yang '''dipublikasikan di tempat lain''', sedangkan Wikibooks adalah materi instruksional yang '''dibuat sendiri''' oleh para kontributornya. Wikisource dapat dianggap sebagai perpustakaan karya domain umum.
 
=== Wikisource dan Wikipedia ===
aku pingin nduwe buku ning nek aku tuku neng toko ndadak nulis tangan lan kudu nyimpen neng lemari karepku ngono sing luwih praktis misale aku lagi lungo lali nggowo buku aku ndadak mulih njikuk bukuku menyang omah sing tak simpen neng lemari.padahal aku neng america,jepang,rusia utowo arab lan neng eropa misale iki aku mlebu nengkene wikipedia khususse iki wikisource opo isoh aku mampir neng warnet/internet sembarang kota utowo negoro aku isoh bukak ora usah kudu mulih ngomah njikuk buku sing mau tak simpan neng le m a r i ?kan susah lan ngentekke wektu serta biaya mas ....ho..o...rha?ning umpamane bojoku nengkene sementara aku neng negoro liyo padahal aku pingin making love(kaclick)opo aku isoh making love misale bojoku tak undang sementara aku neng america kan susah lan ngentekke biaya opo aku isoh making love neng america maksutku golek girl(wedokan)?neng america terus piye carane golek lan nembunge nek aku nengkene indonesia wach gampang mas...terus piye singku guneman lan nembung karo wong america?
 
Jika Wikipedia adalah '''ensiklopedia''', maka Wikisource adalah '''perpustakaan'''. Wikipedia mengandung artikel ''mengenai'' buku, sedangkan Wikisource memuat ''isi'' buku tersebut.
 
[[Kategori:Wikisource|{{PAGENAME}}]]
 
[[en:Wikisource:What is Wikisource?]]
1.104

suntingan